Advertisement

Ολυμπία Χοψονίδου - Bcifdft2flwcdm : Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη.

Ολυμπία Χοψονίδου - Bcifdft2flwcdm : Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη.. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα.

Το πρώην μοντέλο που έβαλε σε δεύτερη μοίρα. Η ολυμπία χοψονίδου έφερε στον κόσμο στις 20/1 το έκτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Η απόλυτη ευτυχία σε έξι εικόνες. Η ευτυχία της ολυμπίας χοψονίδου και του βασίλη σπανούλη δεν περιγράφεται με λέξεις αλλά με εικόνες. Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της.

Olympia Xopsonidoy Me Ta Paidia Sth 8alassa Vid
Olympia Xopsonidoy Me Ta Paidia Sth 8alassa Vid from www.tlife.gr
Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη. Φυσικά η ολυμπία μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τον. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη που τον περασμένο σεπτέμβρη γέννησε και το πέμπτο της. Ανάμεσά τους και η ολυμπία χοψονίδου, μητέρα 6 παιδιών, η οποία δεν θα μπορούσε να μην γιορτάζει έτσι, και στη γιορτή της μητέρας η χοψονίδου ευχήθηκε για την ημέρα με χιούμορ και.

Μάλιστα, η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο οποίο φαίνεται να δίνει ένα δώρο στον σύζυγο της βασίλη σπανούλη ως δώρο γενεθλίων.

Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η απόλυτη ευτυχία σε έξι εικόνες. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη που τον περασμένο σεπτέμβρη γέννησε και το πέμπτο της. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. H οικογενειακή φωτογραφία λίγο πριν την αλλαγή του. Πλέον το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί όπως ανακοίνωσε επίσημα η ολυμπία χοψονίδου μέσω του instagram. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που ήταν στον αριθμό πέντε. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί. Ανάμεσά τους και η ολυμπία χοψονίδου, μητέρα 6 παιδιών, η οποία δεν θα μπορούσε να μην γιορτάζει έτσι, και στη γιορτή της μητέρας η χοψονίδου ευχήθηκε για την ημέρα με χιούμορ και. Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό. Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Και μολονότι η ολυμπία χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «σταρ ελλάς» και ταξίδεψε στο λος αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την.

Olympia Xopsonidoy Basilhs Spanoylhs To Binteo Me Thn Korh Toys Na Celebrities Eidhseis Yupiii Gr
Olympia Xopsonidoy Basilhs Spanoylhs To Binteo Me Thn Korh Toys Na Celebrities Eidhseis Yupiii Gr from www.yupiii.gr
Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ανάμεσά τους και η ολυμπία χοψονίδου, μητέρα 6 παιδιών, η οποία δεν θα μπορούσε να μην γιορτάζει έτσι, και στη γιορτή της μητέρας η χοψονίδου ευχήθηκε για την ημέρα με χιούμορ και. Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. H οικογενειακή φωτογραφία λίγο πριν την αλλαγή του. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη που τον περασμένο σεπτέμβρη γέννησε και το πέμπτο της. Συγκεκριμένα, στην πρώτη φωτογραφία η ολυμπία χοψονίδου σχολιάζει

Η απόλυτη ευτυχία σε έξι εικόνες.

Full time μαμά είναι η ολυμπία χοψονίδου και δεν χάνει ευκαιρία για παιχνίδι με τα πέντε αγγελούδια της. Φυσικά η ολυμπία μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τον. Ανάμεσά τους και η ολυμπία χοψονίδου, μητέρα 6 παιδιών, η οποία δεν θα μπορούσε να μην γιορτάζει έτσι, και στη γιορτή της μητέρας η χοψονίδου ευχήθηκε για την ημέρα με χιούμορ και. Μας δείχνει πως περνάει το σαββατοκύριακο της, η οικογένεια σπανούλη. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη επισφράγιση της. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες. Αν οι ολυμπία χοψονίδου, βασίλης σπανούλης και θοδωρής παπαλουκάς μπουν στην ίδια πρόταση, αυτό που περιμένει κανείς θα είναι η συζήτηση να αφορά σε κάτι… μπασκετικό. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που ήταν στον αριθμό πέντε. Χθες το ζευγάρι υποδέχτηκε το έκτο τους παιδί και η. Η απόλυτη ευτυχία σε έξι εικόνες. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Η ολυμπία χοψονίδου φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια με την ενός έτους κόρη της.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά. Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν! Φυσικά η ολυμπία μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία με τον. Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες.

Olympia Xopsonidoy Moy Epesan Ta Mallia Paleyw Me Ta Dontia Moy
Olympia Xopsonidoy Moy Epesan Ta Mallia Paleyw Me Ta Dontia Moy from www.newsit.gr
Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η ευτυχία της ολυμπίας χοψονίδου και του βασίλη σπανούλη δεν περιγράφεται με λέξεις αλλά με εικόνες. Η πρώην star hellas ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο όπου κάνει. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη που τον περασμένο σεπτέμβρη γέννησε και το πέμπτο της. Μας δείχνει πως περνάει το σαββατοκύριακο της, η οικογένεια σπανούλη. Πλέον το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί όπως ανακοίνωσε επίσημα η ολυμπία χοψονίδου μέσω του instagram. Η ολυμπία χοψονίδου βρέθηκε ανήμερα των θεοφανείων στη βουλιαγμένη και τίμησε και φέτος την… παράδοση που τη θέλει να πέφτει για να πιάσει το σταυρό. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη.

Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου!

Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν! Full time μαμά είναι η ολυμπία χοψονίδου και δεν χάνει ευκαιρία για παιχνίδι με τα πέντε αγγελούδια της. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Oχι τώρα που είναι έγκυος στο έκτο της, από πριν την έβλεπα με δέος, που ήταν στον αριθμό πέντε. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η ολυμπία χοψονίδου, όπως συνηθίζει άλλωστε, ανήμερα των θεοφανείων, βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό και στο πλευρό της είχε τα σπανουλάκια. Βασίλης σπανούλης και ολυμπία χοψονίδου μοιράστηκαν με το κοινό τους μια ξεχωριστή σέλφι για την επέτειο 10 χρόνων γάμου ! Η ολυμπία χοψονίδου ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον βασίλη σπανούλη όπου φοράει ένα μαύρο μπικίνι και είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνουν γονείς για πέμπτη φορά. Η πρώην star hellas ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο όπου κάνει. Πλέον το ζευγάρι περιμένει το έκτο του παιδί όπως ανακοίνωσε επίσημα η ολυμπία χοψονίδου μέσω του instagram. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά μέσα από αθλητικές ιστοσελίδες.

Posting Komentar

0 Komentar